Casa si teren intravilan in Vadastrita, jud. Olt id 17588

jud. Olt, localitatea Vadastrita,
Strada Principala

Casa

Cod: 17588

Agent: Ramona Urjuma

0754234749

Lasa-ne datele tale si inscrie oferta

Lasa-ne datele si in scurt timp vei fi contactat de un reprezentant.
*Este necesara completarea tuturor campurilor.

Am peste 18 ani.*
Am luat la cunostinta de Informarea privind Protectia datelor personale. Citeste Informarea privind Protectia Datelor Personale.*
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie prelucrate de KRUK Romania SRL in scop de reclama, marketing si publicitate, in sensul de a primi informari in campaniile derulate de aceasta companie.

79 740 lei ( pret de promovare )

Publicat pe 01 January 1970

2 vizitatori in acest moment, 2065 vizite totale

Casa si teren intravilan in Vadastrita, jud. Olt id 17588

Jud. Olt, localitatea Vadastrita, Strada Principala

Casa
Cod unic: 17588

79 740 lei ( pret de promovare )

Expira in 21 zile (22 December 2023)

0 oferte inregistrare

Descriere Casa

Casa se vinde in licitatie publica! ID Anunt: 17588, Descrierea proprietatii: Terenul este in suprafata de 1.640 mp din acte si 1.641 din masuratori. Tip teren: intravilan. Categoria de folosinta: curti-constructii. Drumul de acces este pietruit si se face din strada Cezar Petrescu. Forma: regulata. Inclinare: plat. Curte amenajata: partial. Vecinitati: La NORD - DC 9, La EST: Vecin persoana fizica, La SUD: DC 12, la VEST: Vecin persoana fizica. Drumul de acces este amenajat din DJ544 cu o banda pe sensul de mers cu posibilitati de acces la transportul in comun - microbuz si autobuz. Utilitati: proprietatea este bransata la reteaua de energie electrica si detine o fantana amenajata in curte. Constructia C2: Comparitmentare conform releveu: *sufragerie: 31,50 mp, pardoseli: sapa ciment, zugraveli: tencuit, tamplarie: PVC cu geam termopan si usi MDF; *birou: 15,00 mp, pardoseli: parchet laminat, zugraveli: vopsea lavabila, tamplarie PVC cu geam termopan si usi MDF; *dormitor: 19,50 mp, pardoseli: parchet laminat, zugraveli: vopsea lavabila, tamplarie PVC cu geam termopan si usi MDF; *dormitor: 25,00 mp, pardoseli: sapa ciment, zugraveli: tencuit, usi MDF; *hol: 50,25 mp, pardoseli: sapa ciment, zugraveli: tencuit, usi MDF; *dormitor: 24,50 mp, pardoseli: parchet laminat, zugraveli: vopsea lavabila, PVC cu geam termopan si usi MDF; *dormitor: 22,50 mp, pardoseli: sapa ciment, zugraveli: tencuit, zugraveli: tencuit. *birou: 10,00 mp, pardoseli: sapa ciment, zugraveli: tencuit, tamplarie PVC cu geam termopan si usi MDF. *balcon: 13,30 mp, pardoseli: sapa ciment, zugraveli: tencuit, tamplarie pVC cu geam termopan si usi MDF. Suprafata Totala = 211,55 mp. Constructie cu regim de inaltime P, compusa din 4 dormitoare, sufragerie, 2 birouri si hol, construita din caramida, acoperita cu sarpanta din lemn si invelitoare tigla - SC - 249 mp. Structura de rezistenta: sistem clasic fundatii din beton armat, zidarie si compartimentari din caramida, fara tencuieli exterioare, planseu din lemn peste parter, acoperis tip sarpanta din lemn cu invelitoare de tigla din beton. Suprafata utila este de 198,25 mp. Instalatii: Sunt realizate instalatiile de alimentare cu energie electrica si instalatia de alimentare cu apa - put forat cu hidrofor si fantana amenajata in curte. Incalzirea se realizeaza cu 2 sobe de teracota in 2 dormitoare si in biroul amenajat. Starea generala a locuintei: Casa are terminate doar doua dormitoare si un birou unde exista pardoseli din parchet laminat, zugraveli lavabile si usi PVC cu geam termopan la intrare. Restul incaperilor au pardoseli din sapa ciment si tencuieli nefinisate. Casa nu este tencuita la exterior.

Caracteristici

Numar camere

4+

Numar bai

1

Structura

Caramida

An constructie

1970

Suprafata utila

198m2

Suprafata desfasurata

249m2

Suprafata teren

1640m2

Utilitati

Da Apa

Da Canalizare

Nu Electricitate

Nu Gaz

Customer support

Pentru mai multe detalii despre anunt si mecanism, apeleaza la customer support:

Am luat la cunostinta de Informarea privind Protectia datelor personale. Citeste Informarea privind Protectia Datelor Personale.*
Am peste 18 ani.*
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie prelucrate de KRUK Romania SRL in scop de reclama, marketing si publicitate, in sensul de a primi informari in campaniile derulate de aceasta companie.

Cum trimit o oferta?

1 Creeaza-ti cont.
2 Trimite-ne oferta ta.
3 Un reprezentat Imopont te va contacta pentru detaliile privind finalizarea tranzactiei.